0616091350 Instagram Whatsapp
GezinZo

Ontdek, omarm en onderneem

Hoi! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Steffie van den Broek. Ik ben 32 jaar (1988) en ik kom uit Putten. Mijn hart gaat uit naar gezinnen. In de eerste plaats mijn eigen gezin met mijn lieve man Kelvin en twee mooi kinderen (2015 en 2018). Met ieder zijn eigen persoonlijke inbreng in het gezin. Ons gezin samengevat in drie woorden: creatief, praatgraag en energiek. Een heel mooi stel samen en allemaal zo ontzettend anders.

Daar draait het bij GezinZo ook om! Iedereen en elk gezin is anders. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik ouders, kinderen en jongeren mag helpen om te ontdekken en te omarmen wie ze zijn binnen het gezin. En om daarna over te gaan in actie; onderneem! Omdat elk gezin een andere potentie heeft is het juist zo mooi om te ontdekken wat dit is en hoe jullie dit dan kunnen stimuleren en accepteren. Want wanneer er uitdagingen op jullie pad komen of jullie komen in een storm terecht; is het zo belangrijk om te weten waar jullie samen voor staan en wat een ieder in te brengen heeft. Weten wat jullie gezinsidentiteit en visie is en hier naar handelen in het dagelijks leven maakt jullie als gezin sterk.

Als pedagoog geniet ik er van om anderen te onderwijzen, trainen en te begeleiden in de zoektocht van het ‘gezin zijn’. Ooit ben ik begonnen in het onderwijs en in de kinderopvang. Daar zag ik al de potentie van elk kind en mocht ik dit stimuleren. Maar als ouders hebben jullie hier toch de meeste invloed op. Daarom steek ik vaak in op het hele gezin. Zodat jullie hier profijt van hebben de rest van jullie leven samen. Naast kinderopvang heb ik ruim 10 jaar jongerenwerk gedaan, zowel in het vrijwillige kader als voor een werkgever. Jongeren hebben mijn hart dan ook wel een beetje gestolen. Het is DE tijd waar ze hun identiteit en visie op het leven ontwikkelen. Kostbaar en tegelijk kwetsbaar. Daar investeer ik graag in. Als coach ga ik graag naast u en / of uw gezin staan. In de hoop dat u het schild laat zakken en laat zien wat er werkelijk in u leeft. De mooie en de minder mooie kanten. Van daaruit kunt u alleen maar gaan groeien.

Omdat elk gezin een andere potentie heeft is het juist zo mooi om te ontdekken wat dit is en hoe jullie dit dan kunnen stimuleren en accepteren. 

Visie

Sterke ouders vormen sterke gezinnen en brengen sterke kinderen voort. Wanneer ouders weten dat zij van grote waarde zijn, geloven in zichzelf en handelen vanuit hun kracht, vaardigheid en talent zullen zij het beste uit zichzelf, het gezin en uit de kinderen halen.

Missie

Mijn missie is dat elke ouder die in aanraking komt met GezinZo zich geliefd en gehoord zal voelen. Dat elke ouder zich gesterkt zal voelen; met nieuwe moed en kracht voor elke opvoedingsuitdaging. En dat elke ouder zal groeien in ouderschap en in de visie voor zijn of haar gezin.

De zonnebloem staat voor schoonheid, bewondering en groei naar het licht

Van kleins af aan was de zonnebloem mijn lievelingsbloem. Die grote gele bloem maakte mij altijd vrolijk! Niet alleen omdat het mij deed denken aan de zon. Maar ook omdat hij er zo sterk uitzag. Dit kon mij echt bemoedigen wanneer ik er doorheen zat. Nu is deze mooie bloem onderdeel van het logo voor GezinZo. Omdat zijn kenmerken, schoonheid, bewondering, kracht en groei de visie van GezinZo kenmerkt. En de zonnebloem voor mij overeenkomt met het sterke beeld dat ik heb over ouders.