0616091350 Instagram Whatsapp
GezinZo

Geliefd, Gesterkt en Gegroeid

Ik ben Steffie, 30 jaar en getrouwd met mijn lieve man Kelvin. Samen hebben wij twee prachtige kinderen. Onze dochter van 3 jaar en ons zoontje van ruim een half jaar. Zij zijn mijn drijfveer voor GezinZo. Door hen blijf ik leren, durf ik te groeien en lief te hebben. Vol passie heb ik gewerkt in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en als jongerenwerker. Tot ik merkte dat mijn passie zich van kind naar ouder begon te verplaatsen. Toen zelf nog geen mama, inmiddels alweer 3 jaar. Maar ik bewonderde al die mama’s en papa’s met hun mooie kinderen. De speciale band, de creatieve manier van oplossen, de onvoorwaardelijke liefde. Die bewondering is niet meer weggegaan. Ik koos voor omscholing tot pedagoog. En dit mag ik nu dan ook zijn. Die diepe bewondering voor ouderschap maakt ook dat mijn manier van coachen heel persoonlijk en meelevend is. Ik hou niet van het woord ‘afstandelijk’. Ook niet van de betekenis. Als coach wil ik graag dichtbij komen, naast u gaan staan. In de hoop dat een ouder zijn of haar schild laat zakken en laat zien wat er werkelijk in hen leeft. De mooie en de minder mooie kanten. Hier kan ik het beste mee werken! Met de ouder als ervaringsdeskundige.

Een plek waar ouders het schild mogen laten zakken en zichzelf kunnen zijn

Visie

Sterke ouders vormen sterke gezinnen en brengen sterke kinderen voort. Wanneer ouders weten dat zij van grote waarde zijn, geloven in zichzelf en handelen vanuit hun kracht, vaardigheid en talent zullen zij het beste uit zichzelf, het gezin en uit de kinderen halen.

Missie

Mijn missie is dat elke ouder die in aanraking komt met GezinZo zich geliefd en gehoord zal voelen. Dat elke ouder zich gesterkt zal voelen; met nieuwe moed en kracht voor elke opvoedingsuitdaging. En dat elke ouder zal groeien in ouderschap en in de visie voor zijn of haar gezin.

De zonnebloem staat voor schoonheid, bewondering en groei naar het licht

Van kleins af aan was de zonnebloem mijn lievelingsbloem. Die grote gele bloem maakte mij altijd vrolijk! Niet alleen omdat het mij deed denken aan de zon. Maar ook omdat hij er zo sterk uitzag. Dit kon mij echt bemoedigen wanneer ik er doorheen zat. Nu is deze mooie bloem onderdeel van het logo voor GezinZo. Omdat zijn kenmerken, schoonheid, bewondering, kracht en groei de visie van GezinZo kenmerkt. En de zonnebloem voor mij overeenkomt met het sterke beeld dat ik heb over ouders.