0616091350 Instagram Whatsapp
Grip op het gezin

GezinZo helpt jou bij het creëren van een sterk fundament voor het gezin. Ontdek nieuwe werkwijzen om jouw gezin te gaan leiden vanuit zijn capaciteit. Ontdek, omarm en onderneem.

Bekijk de coachingstrajecten

GezinZo geliefd, gesterkt en gegroeid

GezinZo staat voor geliefde, altijd groeiende en krachtige gezinnen

Het gezinsleven en ouderschap is kostbaar en mooi. Als ouder bent u van grote waarde. Iedere ouder is uniek in zijn wijze van opvoeden. Mooi, krachtig en bewonderingswaardig vind ik. Maar het komt zo met zijn uitdagingen! Wanneer ouders zoekende zijn of vast lopen in opvoedingsuitdagingen wil ik er graag zijn om te helpen. Dit kan door middel van coaching voor ouders met opvoedvragen of het ouder-kindtraject. Naast coaching bied ik workshops over creatief opvoeden aan en verkoop ik opvoedhulpjes. Dit zijn hulpjes in de vorm van hip, biologisch handgemaakt speelgoed en meer voor ouders en kind! De opvoedhulpjes helpen u als ouder op weg in bepaalde opvoedingsuitdagingen, geven stof tot nadenken en dagen u uit om te groeien in ouderschap!

Zo streef ik er naar dat jullie de liefde voor het gezin en uzelf, de eigen kracht, eigen wijze en groei zullen vinden. GezinZo geliefd, gesterkt en gegroeid!

Bent u geïnteresseerd, wilt u weten wat ik voor u kan betekenen of heeft u een (opvoed-)vraag? Neem hier contact met mij op
Geliefd Gesterkt Gegroeid
 • U bent onmisbaar

  Hier wordt gebouwd aan krachtige gezinnen waarbij ouders gezien worden als de fundering. De ouders staan centraal tijdens de coaching en workshops; er wordt geluisterd naar wat de ouder ervaart, nodig heeft in de gezinssituatie en waar zijn of haar kracht ligt. Dit is het fundament waarop ik samen met de ouder verder bouw naar een passende oplossing.

  Geliefd
 • U bent de sleutel tot de oplossing

  Als ouder ontvangt u nieuwe kracht en meer zelfvertrouwen in het ouderschap. Ouders ervaren dat zij zelf in staat zijn het antwoord te vinden op de opvoedvragen en om een eigen visie voor het gezin te vormen. Vanuit uw kracht en met bewondering voor u als ervaringsdeskundige.

  Gesterkt
 • U groeit in ouderschap en gezin zijn

  Ouders worden gestimuleerd en bemoedigd om de eigen visie voor het gezin verder te ontwikkelen en te groeien in vaardigheden en identiteit. U en de kinderen zijn het waard om hard voor te werken en om in te investeren; dan zal groei ook plaats vinden!

  Gegroeid

Coachingstrajecten

Ouder traject

Bij GezinZo staan de ouders centraal. U kunt hier terecht met uw opvoedvragen en uitdagingen waar u zelf niet lijkt uit te komen. Ook denk ik graag met u mee over de visie van uw eigen gezin.

Meer informatie

Ouder-kind traject (coming soon)

Spelenderwijs met uw kind leren emoties de juiste plek te geven binnen het gezin. Hoe u kunt praten met uw kinderen over emoties; die van uzelf en die van hen. Versterk de band met uw kind.

Meer informatie

Opvoedhulpjes

Hier vindt u hip, biologisch en handgemaakt speelgoed en meer. Aangepast op de ontwikkeling van baby, peuter, schoolkind, puber en ouder. De opvoedhulpjes zijn een middel voor ouders om op een creatieve, ontspannen en leuke manier zelfstandig aan de slag te gaan met uitdagingen die zich voor doen tijdens de opvoeding. Elke fase heeft zijn eigen uitdagingen. Ontdek hier of u zich herkent in één van de uitdagingen. Ook leuk als cadeau of voor uzelf; omdat ze zo leuk zijn!

Bekijk de opvoedhulpjes!

Workshops

GezinZo organiseert workshops over creatief opvoeden. Het is een laagdrempelige, creatieve en interactieve kennismaking met GezinZo. Met andere ouders praten over verschillende uitdagingen in de opvoeding! Houdt de website en social media in de gaten voor data en onderwerpen!

(P.s. U hoeft zelf niet creatief te zijn!)

Meer informatie