0616091350 Instagram Whatsapp
Workshops

Leid je gezin vanuit jouw kracht

Workshop 'Leid je gezin vanuit jouw kracht'

Als mama ben je bijna altijd  druk. Er is altijd wel iemand die een beroep doet op jouw tijd, aandacht en zorg. En als moeders geven wij dit (meestal) graag. We zijn als het kloppende hart van het gezin. We willen graag die zorg dragen zodat anderen in hun kracht kunnen staan. Maar hoe zit dit eigenlijk met jezelf? Als kloppend hart heb je ook tijd, aandacht en zorg nodig. Maar een moment om hier bij stil te staan is er vaak niet. Terwijl je de vermoeidheid voelt, de druk (of stress) van het alledaagse leven ervaart, de connectie met je partner mist of het gevoel hebt jezelf soms even kwijt te zijn. Het gezin lijkt jouw soms te leiden. Maar ik geloof dat dit anders kan!

Praktisch, gezellig en ontspannen 

Deze workshop is er daarom om jou, mama, even een break te geven en stil te staan bij jezelf. Een oplaadmomentje. Ga samen met andere moeders aan de slag met je kracht en kwaliteiten als moeder. Op een praktische maar gezellige en ontspannen manier gaan we hier een moment voor pakken. Een moment om stil te staan bij jouw kracht als moeder. Even jezelf uitchecken thuis en inchecken bij jezelf. Een workshop die jou eens op een andere manier laat kijken naar jouw moederschap en hoe je jouw kracht kan inzetten in het gezin. THINK OUT OF THE BOX! Net even anders dan anders. Zo ga je aan het einde van de workshop naar huis met inspiratie en de motivatie om jouw gezin te gaan zien en leiden vanuit zijn en jouw kracht. 

Wat houdt het in?

De workshop is gericht op positief, oplossingsgericht en creatief opvoeden. Passend bij de kracht, kwaliteiten en talenten van jou als moeder. Maar ook bij die van de rest van het gezin. Tijdens de workshop gaan we samen praktisch aan de slag met het  ontdekken en  omarmen van jullie kracht en kwaliteiten. Je krijgt daarbij handvatten hoe je dit op een creatieve wijze kunt inzetten in het gezin en de opvoeding. Samen met de andere moeders praten we over het gezin, het moederschap en de kracht van ieder uniek gezin.  Aan het einde van de workshop heb je vernieuwende inzichten opgedaan hoe om te gaan met alledaagse opvoedingsuitdagingen. Deze inzichten kun je meenemen en gemakkelijk zelf toe passen in de eigen opvoeding. Het is ook mogelijk om vanuit de workshop een individueel coachingstraject te volgen voor meer verdieping en handvatten. Lees hier meer over bij oudertrajecten.

Voor wie is de workshop?

 

Voor wie is de workshop?

Het is voor moeders met baby’s tot pubers! Het maakt dus niet uit wat de leeftijd van jouw kind (-eren) is. Bij aanmelding wordt gevraagd naar de leeftijd van je kind(-eren). Vraag een workshop aan met andere stellen, vriendinnen, vanuit de school, kinderdagverblijf, buurt, kerk of andere kringen. Ik kom graag bij jouw langs of je bent bij mij thuis welkom!

Agenda:

22 juni 2019: Workshop 'Leid je gezin vanuit jouw kracht' (Speciaal voor mama's) van 10.00 tot 12.30 in Putten. 

 

Workshop Leid je gezin vanuit jouw kracht

  • Moment voor mama
  • Praktisch, ontspannen en gezellig  
  • Inspiratie om je gezin te gaan leiden vanuit jullie kracht 
  • Verbinding met andere mama's 
  • Duur: 2/2,5 uur
  • Infographic 'Hoe zet je je kwaliteiten in tijdens lastige opvoedsituaties?' 
  • Koffie/thee en lekkers, hapje en drankje 
  • Verrassingselement om mee naar huis te nemen... ;-)
  • Op aanvraag georganiseerd
  • Bij u thuis mogelijk (u verzorgt in dat geval de hapjes en de drankjes zelf)
Kosten voor de workshop: €20,- (incl. BTW) per persoon. Met een startbedrag van €80,- (incl. BTW). Dit betekent dat de kosten voor een workshop met 2 of 3 personen hoger zijn. Offerte aanvragen

Groei in kennis en ouder zijn

Losstaand van de workshop creatief opvoeden zullen er interessante, opvoedingsgerichte en interactieve thema-avonden georganiseerd worden. Heeft u, bijvoorbeeld, al eens bewust stil gestaan bij de seksuele opvoeding van uw kind? Hoe u kunt spelen met uw kind of hoe eenzaamheid onder pubers toeneemt? Deze avonden zijn een mooie kans om als ouder stil te staan bij de eigen wijze van opvoeden en om te groeien in ouderschap. Een investering in uzelf en in uw gezin! Houd de website, Instagram of Facebook in de gaten voor het thema en de data. Voor vragen, neem hier contact met mij op!